Gas- & waterinstallaties
De aanleg van gasinstallaties wordt door ons geheel verzorgd van reparatie tot totaal aanleg. Aardgasinstallaties van de door het nutsbedrijf geleverde gasmeter naar de aansluitpunten in de woning t.b.v. cv- ketel, gashaard, fornuis, geiser e.d.
 

Bij industriële en agrarische doeleinden worden de leidingen indien nodig uitgevoerd in dikwandige gasleidingen van gasmeter naar aansluitpunten van gaskanonnen en, cv ketels, heaters, donkerstralers, boilers e.d.

Ook leggen wij propaangestookte gasinstallaties aan waarbij gebruik gemaakt wordt van een propaanvoorraadtank waarvandaan hogedrukleidingen gelegd worden naar de aan te sluiten toestellen.

Bij koud- en warmwaterinstallaties worden de leidingen in koper of kunststof uitgevoerd en worden deze aangelegd vanaf de watermeter of warmwatervoorziening naar de watertappunten elders in de woning. Uiteraard wordt de installatie volgens de geldende normen aangelegd waarbij bijvoorbeeld besmetting met Legionella wordt voorkomen.
 
Voor de agrarische sector, woningen / bedrijven in de buitengebieden of t.b.v. particuliere beregeningsinstallaties verzorgen wij ook bronwaterinstallaties waarbij wij vanaf de bron de werkzaamheden voor onze rekening kunnen nemen zoals de aanleg van het leidingstelsel en levering van waterpomp en druktanken.
 
 
Foto's
Contact
Installatiebedrijf
H.J. van Veldhuizen b.v.

Lunterseweg 31
6718 Ede

Tel.: 0318 - 61 25 75
E-mail: info@veldhuizenbv.nl
Direct contact opnemen?